Dupa ce a aratat lumii al doilea inel primit de la Szolt, Nicoleta Luciu a primit o lectie de la sora ei mai mica. Invitate intr-o emisiune de la Acasa TV, cele doua au vorbit despre povestile lor de dragoste, neezitand sa-si aduca reciproc reprosuri.

Iuliana a obtinut, la un moment dat, un cadru strans asupra bijuteriei de pe inelar si a tinut sa sublinieze ca este vorba despre un simbol al logodnei, si nu despre un simplu cadou ca in cazul Nicoletei.
Iuliana Luciu este implicata de mai bine de un an intr-o relatie cu fotbalistul Razvan Dumitrescu. In timp ce el este stabilit in Austria, ea face naveta de cate ori timpul ii permite.

Desi relatiile la distanta nu au in cele mai multe cazuri sorti de izbanda, dupa o logodna oficiata in a doua jumatate a anului trecut, cei doi au planuri de casatorie pentru aceasta vara. Nu acelasi lucru se poate spune si despre Nicoleta Luciu care in emisiunea respectiva a declarat ca nu a fost ceruta inca in casatorie. Desi a primit un al doilea inel de la iubitul ei, Szolt Czergo, cu ocazia Sarbatorilor, vedeta nu poate face inca nici un anunt oficial.

Situatia nu o incanta prea mult pe Nicoleta, care, la emisiunea "Povestiri adevarate" de la Acasa TV s-a aratat lezata ca a ajuns sa citeasca in ziare despre intentiile surorii sale si mai ales de faptul ca nu-i mai cere sfatul asa cum obisnuia. Aflata in avantaj, mezina a profitat de situatie si i-a dat peste nas Nicoletei, prezentand publicului inelul sau de logodna, subliniind totodata si semnificatia acestuia.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.