Nico a obtinut permisul de conducere in luna octombrie si, recent, si-a cumparat si o masina micuta, cu care sa se poata strecura foarte usor in trafic, dupa cum spune chiar ea

Avand in vedere ca nu a vrut sa investeasca o suma fabuloasa intr-un autoturism, Nico si-a dorit initial o masina second-hand, datorita pretului mai redus. Dar, pana la urma, s-a lasat convinsa de sotul ei si si-a cumparat un automobil nou, de culoare visinie, care a costat aproximativ 11.000 de euro, o suma rezonabila in opinia lui Nico.

Desi nu are multa experienta, cantareata se descurca bine in trafic si chiar se considera o soferita destul de buna, chiar daca a luat permisul din a doua incercare. Oricum, prima data a picat testul la sala, nu la traseu. in schimb, pentru cel de-al doilea examen, Nico s-a pus cu burta pe carte, iar rezultatul s-a vazut: a obtinut la sala 25 de puncte din cele 26 posibile, lucru de care este foarte mandra.

Desi se poate spune ca in ultimul timp Nico a stagnat putin pe plan profesional, anul acesta ea pregateste mai multe schimbari si surprize pentru fanii sai. in primul rand, a schimbat casa de discuri si spera ca de aceasta data sa fie mai bine promovata. in al doilea rand, in curand va lansa un nou album, cu un stil muzical usor schimbat fata de ceea ce a cantat ea pana acum.

Mai mult decat atat, Nico s-a hotarat sa nu mai participe la asa de multe concursuri si festivaluri si sa se dedice mai mult fanilor sai, sperand sa aiba cat mai multe concerte.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.