Actorii, cunoscuti publicului din telenovelele postului Acasa TV, s-au casatorit civil, in mare secret, pe 23 decembrie 2006, dupa trei luni de iubire patimasa.
La cununia civila nu au participat decit cintareata Dana Nalbaru si sotul ei, actorul Dragos Bucur, care le-au fost martori. "A fost una dintre dorinte, pe care mi-am pus-o din timp, pentru Mos Craciun, si am scris-o pe hirtie. Iata ca el a fost bun", a marturisit Ioana. "A fost o decizie rapida si surprinzatoare chiar si pentru familiile noastre, care au aflat la scurt timp dupa eveniment", a spus Alexandru.

Ioana Ginghina a avut o relatie cu actorul Gabriel Coveseanu. Pentru cei doi insuratei, anul 2006 a fost unul agitat. Cove, fost iubit al Oanei Zavoranu, a rupt relatia cu Oana Ionita, "bebelusa" blonda a Circotasilor, iar Ioana, dupa o casatorie esuata, cu un actor, a trait o idila cu Dragos Constantinescu, fiul fostului presedinte Emil Constantinescu, dupa care s-a aruncat in bratele lui Cove. Din relatia cu asistentul Zinei Surprizelor, Ioana Ginghina a invatat ceva: sa faca, la rindul ei, surprize!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.