Desi initial anuntase ca va sustine prima sesiune de examene la facultatea de comunicare si relatii publice, la care este studenta, Monica Columbeanu a ales in cele din urma sa ramana acasa, in calduta resedinta de la Snagov, pentru a astepta un semn din partea fetitei pe care urmeaza sa o aduca pe lume in aceste zile.

Ea nu s-a prezentat pe 13 ianuarie pentru testul de la engleza, alegandu-se deja cu restante pentru la primavara, cand pe langa responsabilitatile pe care le va avea ca mamica, va trebuie sa mai si invete.

"S-a razgandit. E mai bine asa.Si-a amanat examenele", a explicat Irinel Columbeanu. Omul de afaceri a mai spus ca fetita va veni pe lume in jurul datei de 17 ianuarie: "Noi ne-am fi dorit sa nasca pe 13, pentru ca atunci s-au facut un an si sase luni de cand ne-am cunoscut. Nu a fost sa fie, probabil ca acest lucru se va intampla miercuri, asa am fost anuntati".

Pentru Monica si Irinel Columbeanu a inceput numaratoarea inversa pana la ziua in care va veni pe lume prima mostenitoare a omului de afaceri. Gravida in luna a noua, Monica asteapta dintr-un moment intr-altul sa nasca, doar ca micuta nu se grabeste inca sa vada lumina zilei. Desi cei doi soti au crezut si au sperat ca vor deveni parinti pe 13 ianuarie, o zi care le poarta noroc, acest lucru nu s-a intamplat. Doamna Columbeanu a fost de altfel anuntata de medicii care o au in ingrijire de faptul ca nu va naste atunci cand era preconizat: "Mi-au spus ca e posibil sa mai intarzie putin. Abia asteptam sa nasc, suntem pregatiti din toate punctele de vedere".

La randu-i, Irinel Columbeanu a spus ca fetita va veni pe lume in jurul datei de 17 ianuarie: "Noi ne-am fi dorit sa nasca pe 13, pentru ca atunci s-au facut un an si sase luni de cand ne-am cunoscut. Nu a fost sa fie, probabil ca acest lucru se va intampla miercuri, asa am fost anuntati. Nu are nici o valoare, nu conteaza cand va naste, important este ca copilul sa fie sanatos".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.