Cristina Rus, fosta componenta a trupei Blondy este tentata de o cariera actoriceasca. De altfel, ea este si studenta la o facultate de profil din Cluj, pe care ar fi terminat-o pana acum daca nu ar fi intrerupt cursurile pe vremea cand se bucura de un foarte mare succes la public, respectiv atunci cand canta in trupa Blondy, alaturi de Andreea Banica.
Ca mult alte cantarete de la noi, care sunt contactate sa apara in diverse telenovele sau sitcomuri autohtone, a avut si Cristina o astfel de tentativa. Este vorba despre serialul "Fete de camin", al carui subiect se invarte in jurul a opt fete din provincie venite la facultate in Capitala, care traiesc experienta vietii de camin, serial regizat de Ioan Carmazan. in rest, Cristina nu a primit deocamdata propuneri pentru roluri de telenovela.

Oricum, in ultima perioada a fost destul de ocupata cu lansarea carierei solo insa, specialistii din domeniu afirma ca mai are mult pana sa ajunga la succesul si popularitatea de care se bucura fosta ei colega de trupa. Pentru cei care au uitat, Cristina Rus a avut si initiativa de a deveni vedeta de televizine, insa emisiunea-concurs pe care ea a prezentat-o in vara anului 2005 nu a avut nici pe departe succesul scontat.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.