Proaspat reangajat la PRO TV, Florin Calinescu vrea sa rupa gura targului cu un sitcom, dar si cu o emisiune de divertisment. Pentru cele doua proiecte indraznete, actorul cauta tinere talente. Primele vizate: gemenele Laura si Andrada Florincuta.

Cum Florin Calinescu nu mai poate conta pe fosta sa echipa, dispersata la alte televiziuni, iata ca mai vechea cunostinta a PRO TV-ului intentioneaza sa reimprospateze departamentul de divertisment al postului de televiziune, vlaguit dupa retragerea din carti a lui Teo Trandafir, dar si a baietilor de la Vacanta Mare.

Astfel, la castingul ce va avea loc saptamana viitoare, concurs organizat de Florin in scopul descoperirii de noi talente, care sa-l ajute sa-si puna proiectele in aplicare, se numara si gemenele Laura si Andrada Florincuta. Cele doua fete, in varsta de 25 de ani, au un CV interesant, in sensul ca au realizat la postul de televiziune Lotus Studio din Oradea, orasul lor natal, emisiuni de divertisment. In plus, sunt absolvente ale Facultatii de Design Vestimentar si isi dau masteratul in

Jurnalism. Andrada si Laura au activat, in anii de liceu, si ca fotomodele: "Am pozat pentru o firma de bijuterii, sedinta foto avand loc in Kuweit. Apoi, am fost solicitate pentru un catalog de lenjerie intima si de costume de baie". Iar in 2005, ele au participat la concursul Miss Intercontinental, ce s-a desfasurat in China, clasandu-se pe locul 13: "Pentru ca juriul n-a stiut pe care dintre noi s-o trimita la marea finala, s-a decis sa reprezentam amandoua Romania, fiind o premiera pentru tara noastra, in acest sens".
Mai iute de picior ca PRO TV-ul, care pare interesat de oradence, Kanal D a venit deja cu o propunere concreta: "Ne vor si ei, dar fara probe, pentru o emisiune de divertisment", au adaugat surorile Florincuta.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.