Idila a carei poveste am aflat-o este cea dintre Anda Adam si Victor Slav, prezentatorul rubricii "Meteo" de la Pro Tv. Momentul in care s-a banuit ca intre cei doi ar fi ceva mai mult decat o amicitie coincidea cu filmarile ce aveau loc pentru editia a doua a emisiunii-concurs "Dansez pentru tine".

Desi Anda Adam s-a straduit din greu sa ascunda proaspata sa relatie, dand tot felul de dezmintiri si negand atunci cand era intervievata de presa, evidenta lucrurilor a facut-o sa recunoasca in cele din urma ca sunt impreuna. Daca primul impact al vestii ca Anda Adam are un nou iubit a venit gratie unor fotografii de tip paparazzi aparute intr-o revista de specialitate, povestea cuplajului celor doi a ramas ascunsa undeva in spatele usilor inchise ale studiourilor Buftea. Cum politica de secretomanie, devenita lege in casa trustului PRO, ne incita sa aflam ce se petrece pe acolo. Am "sapat" un pic, dar a meritat. Intr-un final am reusit sa aflam cum au ajuns cei doi sa se iubeasca.

Anda a avut initiativa

Ei bine, cea care a avut initiativa a fost cantareata. Unii cu siguranta si-ar fi inchipuit ca lucrurile au stat altfel si ca Victor Slav ar fi un Don Juan. Nu s-a intamplat deloc asa. Prezentatorului de soare, vant si ploaie, nici nu i-a trecut prin cap vreodata ca ar putea sa ajunga sa puna mana pe unul dintre cele mai mediatizate posterioare din Romania. Ba, mai mult, Victor era atat de absorbit de pasii de dans si de coregrafia pe care trebuia sa o repete cu partenera sa, incat nici nu avea ochi sa observe ca diva incerca sa-i capteze atentia, plimbandu-si "portbagajul" cat se poate de des prin fata sa. Cum prima arma, probabil cea mai utilizata si eficienta din arsenalul de cucerire pe care aceasta il poseda, a dat gres, Anda a trebuit sa incerce sa faca mai mult pentru a fi remarcata de "absentul" brunet.