Desi pare sa fi trecut foarte putin timp de la momentul de euforie generala cind, la nunta Monicai si a lui Irinel Columbeanu, s-a anuntat vestea cea buna ca vor avea un mostenitor, iata ca a sosit si clipa cind micuta Irina isi va face intrarea in lume, asteptata cu multa emotie si nerabdare de parintii sai.

La ultimul control, medicii au apreciat ca Irina este perfect sanatoasa si are greutatea de 3,6 kg. Conform previziunilor medicilor, Monica va naste intre 15 si 18 ianuarie. Mamica, in virsta de 20 de ani, a optat cu mult curaj pentru nasterea normala, mizind pe efectul anesteziei epidurale.

De altfel, Monica este pe deplin pregatita pentru eveniment, dat fiind faptul ca, in cele noua luni ale sarcinii, a urmat un regim de viata sanatos, evitind sa guste "delicatese" apetisante, dar care ar fi putut sa determine o crestere in greutate sau alte neajunsuri fiziologice, atit pentru mama, cit si pentru bebelus. In perioada sarcinii, sotii Columbeanu s-au ocupat cu grija de amenajarea camerei micutei, i-au cumparat hainute (care sint in diverse culori, fiindca Monica nu agreeaza prejudecata de a imbraca fetitele numai in roz), jucarii si un carucior luxos.

Postul de televiziune se afla de pe acum in stand by, toata lumea trebuie sa aiba telefoanele deschise, fiindca nasterea se poate declansa in orice moment. In spitalul unde va avea loc venirea pe lume a Irinei au fost deja instalate instrumentele necesare transmisiunii in direct, iar corpul medical s-a ingrijit ca in rezerva Monicai sa existe toate cele necesare unei atmosfere cit mai placute. Familia Columbeanu va fi urmarita de camerele de luat vederi de la iesirea din casa, pina la spital. Acolo, mai multe echipe de filmare, vor transmite live, din diverse locatii. In imediata apropiere a Monicai se va afla Roxana Iliescu, impreuna cu cei patru cameramani ai emisiunii "By Monica Columbeanu", astfel incit, telespectatorii vor putea urmari, clipa de clipa, nasterea primului copil al familiei Columbeanu si primele vocalize cu care bebelusa isi va anunta venirea pe lume, dar si reactiile parintilor sai.

De altfel, Roxana Iliescu, cunoscuta prezentatoare a emisiunii "6! Vine presa!", a urmarit de la inceput sarcina Monicai, si, fiind, la rindul ei, mamica unei fetite, i-a dezvaluit tinerei doamne Columbeanu toate secretele nasterii, incepind cu primele semne. De la Roxana am aflat ca Irinel Columbeanu a pregatit, pentru toti apropiatii familiei, SMS-uri personalizate, prin care le va anunta nasterea fiicei sale. Evenimentul va fi urmarit si comentat din studioul B1TV de Madalina Ilinca si invitatii sai, personalitati din diverse domenii.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.