Marturisesc: emisiunea "Spaima soselelor" de pe Prima TV mi-a schimbat viata. Am vazut, pentru prima oara, un fragmentel si mi-a crescut stima de sine la cote aproape alarmante. Pai, bai, nenicule, eu conduc de aproximativ un an de zile, dar m-am simtit urmarindu-le pe doamnele concurente de la "Spaima soselelor" ca si cum as conduce de zece.

Pai, in numai citeva minute, o anume doamna Ecaterina, care nu era deloc, dar deloc, incepatoare, a lovit trei masini. Uite, parca-mi vine deja sa si rectific ceea ce am declarat, doua rinduri mai sus: deci nu ca m-am simtit, uitindu-ma la "Spaima soselelor" ca si cum as conduce de zece ani, m-am simtit ca si cum as fi, de-o viata, sofer profesionist. De TIR.

Dupa cum stiti, joi seara, Elena Udrea a iesit pe Antena 3 si a facut, la nervi, citeva acuzatii publice grave. Una dintre ele s-a adresat premierului Tariceanu. Care, zice doamna Udrea, in perioada in care dumneaei era consilier prezidential, i-a trimis presedintelui Basescu un biletel prin care il ruga sa intervina la Parchet in favoarea lui Dinu Patriciu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.