Vestea ca starul englez David Beckham (31 de ani) va incepe sa joace sub culorile LA Galaxy din luna august a declansat o adevarata isterie printre fanii de peste Ocean ai cuplului David-Victoria.

Oficialul clubului californian, Alexis Lalas, s-a declarat convins ca "Becks" va face din fotbalul european un sport la fel de popular in SUA ca si footbal-ul american, si asta desi n-au reusit asemenea performanta, la vremea lor, nici legendarii Pele sau Beckenbauer, care au evoluat si ei in campionatul Statelor Unite. Beckham are insa alte atuuri: in primul rand, ima-ginea lui si a sotiei, care le aduce ambilor multe milioane din publicitate.

Mai ales ca Beckham este considerat si un "varf de atac" in lumea modei (stilul sau e imediat copiat de mii si mii de fani din intreaga lume si si-a lansat, recent, si propriul parfum), iar Victoria a prezentat si ea colectii vestimentare proprii ori semnate Marc Jacobs. Prin urmare, cei doi sunt vedete si dincolo de stadion. In plus, Beckham si-a deschis si o academie de fotbal la Los Angeles si in ultima vreme s-a zvonit ca ar fi interesat sa cumpere actiuni la clubul LA Galaxy, ba chiar sa preia totul, contra sumei de 20 milioane de dolari, potrivit ziarului "LA Opinion".

Deocamdata insa, singura certitudine e ca Beckham a semnat un contract pe cinci ani cu clubul, urmand sa primeasca aproximativ 190 milioane de euro, sustine Sky News. Iar David va avea drepturi exclusive asupra propriei imagini, ceea ce la Real Madrid nu putuse. Si mai incantata de mutare este Victoria, care deja a vizionat trei case in Beverly Hills, pentru a o gasi pe cea mai potrivita. Si, se pare, a si reusit, punand ochii pe fosta resedinta a lui Lionel Richie (11,3 milioane de euro), aflata nu departe de vila sotilor Tom Cruise-Katie Holmes, la nunta carora au petrecut si cei doi Beckham. Victoria mai spera ca, stabilindu-se peste Ocean, sa impuna pe piata americana propria marca de jeansi, care se vinde deocamdata binisor doar la New York.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.