Dupa ce s-a despartit de Ioana Ginghina si a mai avut citeva aventuri cu tot felul de domnisoare mai mult sau mai putin cunoscute, Cove pare s-o regrete pe bebelusa Oana.
Actorul a iesit la masa, zilele trecute, cu niste prieteni si era foarte trist ca Oana, care danseaza la "Cronica Circotasilor", nu mai e parte din viata sa. Brunetul zice ca Oana a fost singura femeie pe care ar fi dorit-o de nevasta. Are de gind s-o invite in oras, la o cafea, ca sa-i dezvaluie sentimentele pe care le nutreste pentru ea si faptul ca ar dori-o de sotie. Nu stim daca va reusi s-o convinga, pentru simplul motiv ca vedeta are deja pe altcineva. Si Cove se tot imbratisa pe la diverse evenimente mondene cu o bruneta mult mai inalta decit el, cu alura de manechin. Insa, nu a fost decit un foc de paie din moment ce inca mai suspina dupa fosta iubita.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.