Membrii trupei Krypton au demonstrat sambata seara ca au un real succes in randul reprezentantelor sexului frumos.

Chiar daca au avut destul de mult de muncit - si-au petrecut mai toata ziua pe platourile de filmare ale emisiunii "Geniali" in care a fost omagiat actorul Alexandru Arsinel - acestia si-au facut timp sa petreaca si cateva ore in compania domnisoarelor care au participat la competitia "Fata din Ziarul".
Tinerele nu au putut rezista farmecelor lui Marcis, Linda si Razvan Fodor. Chiar daca Linda - familist convins - a stat destul de retras, iar Razvan a fost, la un moment dat, acaparat de actrita Olimpia Olari - fosta VJ-ita a postului MTV, Marcis a demonstrat ca stapaneste foarte bine "arta conversatiei". La petrecere a mai venit si Ernest, vedeta Prima TV si deconspiratorul tradatorilor in dragoste. Acesta a venit insotit de o domnisoara draguta, care a preferat sa-l priveasca pe "detectivul tv" si nu sa-l insoteasca pe ringul de dans.

De data aceasta, Ionut Chermenschi - prezentatorul emisiunii Kensky show - a venit singur si nu alaturi de vreo prezenta blonda, asa cum ne-a obisnuit. Kensky a fraternizat cu Razvan Nicolescu, foarte tanarul director al canalului TVR 2, venit mai mult in interes de serviciu decat pentru a se distra. Razvan a petrecut mult timp discutand cu colegul din televizunea publica Dan Manoliu - venit impreuna cu fiica Sabrina, cea care prezinta alaturi de interpreta Giulia "Coolmea distractiei", difuzata de postul mai-sus amintit. Cei prezenti la petrecere nu au fost dezamagiti de show-ul de-a dreptul spectaculos din club: animatoarele au fost secondate de fetele din Ziarul, sustinand un dans pasional direct pe bar.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.