Alte doua vedete din showbiz au avut de-a face, in ultimele doua zile, cu agentii de la Brigada de Politie Rutiera a Capitalei. Delia Matache, fosta componenta a formatiei N&D, a ramas fara permis, iar prezentatoarea tv Rocsana Marcu a fost implicata intr-o tamponare.

Miercuri, canta-reata Delia nu a mai avut rabdare sa astepte la semafor si a trecut cu Audi-ul personal pe culoarea rosie. Incidentul ce s-a petrecut in Piata Romana din Capitala nu a trecut neobservat de agentii de circulatie care, pe langa amenda de 156 de lei data vedetei, i-au suspendat acesteia permisul de conducere pentru 30 de zile. Ieri dupa-amiaza, Rocsana Marcu, aflata la volanul unui autoturism Saab, a intrat intr-o Dacia al carei sofer nu a acordat prioritate. Daca masina autohtona s-a facut praf, Saab-ul vedetei tv a fost doar zgariat pe dreapta.

Vedeta tv Rocsana Marcu a avut noroc ca se afla intr-o masina robusta

Dupa ce politistii bucuresteni i-au luat, la inceputul lunii decembrie 2006, permisul, pentru ca a depasit coloana la semafor, Cream a contestat in instanta procesul-verbal. Ea conduce acum pe baza dovezii eliberate de agentii de la Circulatie, cu toate ca tatal vedetei ne-a spus ca fata lui si-a recuperat permisul in urma unei testari obligatorii, conform noului Cod Rutier.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.