Celebrul top-model roman a avut parte de o surpriza foarte placuta de Sarbatori. Ieseanca a primit in dar de la sotul ei, impresarul Massimo Brambatti, un automobil Mini Cooper.

Romancei Catrinel Menghia ii merge din plin ca femeie maritata. Nu doar ca nu a intrat in declin profesional, asa cum au pronosticat gurile rele, dar de cand este casatorita bruneta are parte de multe bucurii. Cea mai recenta pe lista: o masina de 30.000 de euro. De Craciun, bruneta a primit din partea sotului ei, procuratorul italian Massimo Brambatti, un automobil Mini Cooper argintiu. Surpriza a fost totala, asa incat frumoasei i-a trebuit ceva timp sa priceapa ca masina este chiar a ei. "In parcare, Massimo imi tot arata masina, dar eu nu intelegeam ce doreste. Eram complet dezorientata, pana mi-a zis de-a dreptul: "Catrinel, e masina ta". Atunci, mi-au dat lacrimile de fericire ", a povestit modelul.

Din pacate, bucuria i-a fost umbrita de tragedia din familie, care i-a lovit pe cei doi indragostiti pe neasteptate. Socrul ei a decedat in perioada Sarbatorilor de iarna, fapt ce a dus si la schimbarea planurilor de vacanta. Cel putin in ceea ce o priveste pe Catrinel. Ea isi programase o vizita la parintii ei, care locuiesc in Iasi. Pentru modelul nostru disparitia lui Brambatti senior a insemnat multa durere. Se pare ca cei doi, nora si socru, se intelegeau de minune. Locuinta in care traieste Catrinel cu Massimo e un apartament de lux, de 400 mp, situat in San Siro, in valoare de 1,5 milioane euro, cadou de nunta de la tatal socru. Catrinel Menghia s-a casatorit cu Massimo Brambatti pe 26 septembrie 2005. Cununia a fost sarbatorita la exclusivistul Restaurant Bulgari din Milano, unde invitati au fost personalitati din lumea fotbalului si a modelingului italian.

Catrinel si Massimo in luna de miere

S-au cunoscut acasa la Armani

Catrinel l-a cunoscut pe sotul ei, in urma cu doi ani, la o petrecere data la vila din Pantelleria (Italia) a celebrului creator de moda Giorgio Armani. La doar cateva luni, in primavara lui 2005, ieseanca a acceptat cererea in casatorie a lui Massimo si s-au logodit oficial.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.