Din cite stiu, Prigoana a vindut Etno TV. Cel putin asa l-am auzit pe el spunind, la "Dan Diaconescu Direct", intr-o seara recenta in care se impaca cu Adriana Bahmuteanu, ca si-a vindut toate televiziunile. M-am uitat insa pe Etno TV si am vazut ca nu s-a schimbat nimic: doamnele alea care cinta au aceleasi moace de caminul cultural din Faurei, benzile alea cu scris au aceleasi culori enervante (verde fosforescent), oferta cu "ascultati noul Cod rutier la nu stiu ce numar de telefon" e aceeasi si tot asa. Avind in vedere ca, la citeva zile dupa impacarea cu Bahmu, Prigoana s-a certat din nou cu ea, cred ca cele doua chestiuni, situatia lui matrimoniala si vinzarea televiziunilor, se afla in legatura directa.

Adica, atunci cind divorteaza, se enerveaza si isi vinde tot, cind nu mai divorteaza, isi rascumpara ce-a vindut. Iar ca lucrurile sa decurga fara complicatii, cred ca si-a facut o firma noua careia ii vinde atunci cind are de vindut. Cu alte cuvinte, el divorteaza, el se impaca, el vinde, el cumpara, el nu mai vinde, el nu mai cumpara.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.