Scandal - Postul de televiziune B1 TV a fost amendat marti, cu 25.000 de lei de catre Consiliul National al Audiovizualului. Sactiunea a fost aplicata pentru difuzarea, in noaptea de Revelion, a unor imagini de la resedinta lui Irinel Columbeanu, in care acesta face reclama la ciment si material termoizolant produs in fabricile sale.
Amenda a fost pusa pe seama faptului ca postul TV s-a folosit de audienta din noaptea de Revelion pentru a face publicitate. La numai doua ore, canalul de la televiziune a mai incasat o amenda de 25.000 de lei. Emisiunea "Nasul" a fost sanctionata pentru doua editii care s-au lasat cu jigniri intre participanti.

Gyorgy Frunda a fost jignit de Aurelian Pavelescu si a parasit emisiunea, iar profesorul Emil Moise a plecat din studio, in urma injuriilor care i-au fost aduse de Gigi Becali, prezent in emisiune.


Despre autor:

Compact

Sursa: Compact


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.