O data cu oficializarea relatiei pe care o avea cu tenismanul Gabriel Trifu, Catrinel Sandu a luat decizia de a-si muta domiciliul in Statele Unite, acolo unde actualul ei sot traieste de ani buni
Desi a decolat in aceasta dimineata spre America, asta nu inseamna, dupa cum spune chiar vedeta de la National TV, ca va disparea total din peisajul televiziunii romanesti. Ea va reveni in tara de cateva ori pe an, atunci cand Gabi va avea turnee de tenis si astfel va putea sa petreaca timp cu familia ei, de care i-a fost cel mai greu sa se desparta: "Ma doare sufletul ca-i las pe ai mei aici si ca o sa fim asa departe, dar o sa venim cat vom putea de des".

Catrinel si Gabi au petrecut o saptamana la Poiana Brasov, impreuna cu o gasca de prieteni, cu care s-au distrat inainte de plecare: "A fost frumos, am prins zapada si am fost la patinoar. A fost frig, dar mi-au tinut de cald cizmulitele de blana pe care mi le-a facut Gabi cadou de Craciun".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.