Ideea emisiunii te duce cu gandul la „Big Brother“, totul desfasurandu-se in doua case separate, supravegheate de camere de luat vederi. In prima stau cinci baieti care isi cauta perechea, iar in cea de-a doua casa, zece posibile mirese, impreuna cu mamele tinerilor.
Timp de 15 saptamani, concurentii nu vor avea nici un contact cu exteriorul. In perioada cand stau sub acelasi acoperis cu posibilele lor soacre, fetele trebuie sa dovedeasca ca sunt vrednice sa devina "mirese". La final, cuplul castigator urmeaza sa se casatoreasca, dar numai avand binecuvantarea mamei. Dupa cum ne-a spus Cosmin Cernat, pana acum, la concurs s-au inscris cateva sute de persoane, dar mai sunt trei saptamani pana ia sfarsit preselectia, timp suficient pentru ca situatia sa se schimbe. Sarea si piperul o dau mai ales mamele baietilor care intra in conflict atat cu celelalte soacre, cat si cu nurorile si cu fiii lor.

Formatul emisiunii este inventat de firma Sinevisyon din Turcia, care va produce si varianta romaneasca. Compania si-a mutat la noi in tara o parte din echipa, completand-o cu romani, producator fiind turcoaica Pelin Akat. Formatul, numit initial "May I Call You Mom", a fost nominalizat la Cannes printre cele mai bune formate de emisiuni. Din pricina ca exigentele sunt foarte ridicate, show-ul nu are pana la aceasta ora prezentator.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.