Cosmina Pasarin pare sa-si fi pierdut "busola". Dupa ce s-a trezit trecuta pe linie moarta de cei din trustul PRO si dezamagita, apoi, de faptul ca nici postul din Baneasa, Antena 1 nu i-a sporit in mare masura notorietatea prin sitcom-ul "Fast Food", actrita si-a gasit un loc caldut in clubul Dumars, unde face pe maestrul de ceremonii, prezentandu-si colegii de breasla care sunt invitati sa tina show-uri in respectiva locatie.

Desi prestatia Cosminei este una lejera si vedeta ii face fata cu brio reusind sa animeze atmosfera in club, se poate "citi" pe chipul ei ca nu face tocmai ceea ce-i place. Daca profesional se poate spune despre Pasarin ca a acostat intr-un port aflat in carantina si asteapta un aviz favorabil pentru a-si ridica cota de popularitate, pe plan sentimental sta "cum nu se poate mai bine". Chiar daca a fost vazuta in compania mai multor "amici", printre care si fostul portar de fotbal al Nationalei, Bogdan Stelea, relatia de baza a fostei vedete Playboy este cea cu Dj Pagal, care dureaza de ceva vreme. Influenta pe care acesta o are asupra Cosminei este una evidenta si pare responsabila de conul de umbra care o invaluie de ceva vreme pe actrita care a impresionat pozitiv, desi a avut un rol negativ in serialul "Baieti Buni".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.