Dupa nenumaratele operatii de siliconare a sanilor, solistei Daniela Gyorfi i-a fost aproape imposibil sa-si gaseasca, in magazinele romanesti, sutiene de calitate pe masura.
Insa, dorinta i-a fost implinita, in timpul vacantei petrecute, cu ocazia Sarbatorilor de iarna, alaturi de iubitul ei, George Tal, in Anglia: "Mi-am gasit sutiene pe masura, numarul patru, intr-un mall londonez, asa ca am cumparat trei bucati. Nu de alta, dar nu stiu cand ma voi mai intalni cu o oferta asa buna".

De fapt, Daniela si-a mai achizitionat cateva tinute de scena din cele 5000 de lire sterline pe care le-a obtinut din show-urile sustinute de Craciun si de Revelion, intr-un restaurant din Londra. In privinta mult trambitatei cununii cu George, ea a anuntat ca evenimentul va fi amanat cu cateva luni: "Momentan avem alte treburi, incep spectacolele in tara. Pentru nunta avem nevoie de 20.000 de euro, bani pe care ii voi strange din concerte". Solista intentioneaza sa-si schimbe look-ul: "Vreau sa mai slabesc cateva kilograme si sa-mi remodelez trupul cu impachetari cu alge marine".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.