Momentul inceperii emisiei postului KanalD s-a amanat pentru, cel tarziu, luna martie a acestui an. Pana atunci, mai este timp suficient pentru construirea si consolidarea unei echipe din care, cu siguranta, nu va lipsi Dana Razboiu, cunoscuta publicului de la televiziunea nationala.
De acest lucru ne-a asigurat Irina Radu, director de productie la KanalD. Printre vedetele dorite se numara Mihaela Radulescu, Andreea Marin sau Dan Bittman. Principalele criterii pe baza carora se realizeaza selectia persoanelor care vor face parte din echipa canalului sunt: impactul pe care aceste vedete il au la public si audientele pe care le-au inregistrat emisiunile facute de oamenii respectivi. Irina Radu a mai spus ca, cel putin la inceput, KanalD nu va produce emisiuni culturale.

KanalD ar fi trebuit sa isi inceapa emisia in a doua parte a lunii ianuarie, lucru care nu se va intampla, dupa cum ne-a declarat Ralu Filip, presedintele Consiliului National al Audiovizualului. Acest moment s-a amanat pentru luna martie - cel tarziu -, pana atunci ramanand timp suficient pentru construirea unei echipe solide din care, cu siguranta, nu va lipsi Dana Razboiu. De acest lucru ne-a asigurat Irina Radu, director de productie la KanalD. Printre vedetele dorite se numara Mihaela Radulescu si Andreea Marin.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.