Pentru Adi Bucur, prezentatorul principalului Focus - jurnalul de stiri al postului Prima TV, Craciunul 2006 a fost unul cu totul special. In primul rand, pentru ca pe 24 decembrie el a implinit 30 de ani, iar schimbarea prefixului este intotdeauna un moment deosebit in viata fiecarui om, care, daca nu traieste niciodata groaza trecerii timpului, atunci macar tinde, inevitabil, spre un bilant.

Legat de sfera profesionala sau de viata personala. La Adi n-a fost vreme de tras linie si facut socoteli, pentru ca ziua sa de nastere l-a prins la Venetia, impreuna cu iubita sa, Florina. Care, in al doilea rand, i-a oferit una dintre cele mai frumoase aniversari din existenta lui: l-a pus sa mearga cu ochii inchisi pana in Piata San Marco, acolo unde l-a sarutat si i-a facut toate urarile de rigoare…

Prin urmare, Adi a avut parte de multa emotie si a fost atat de fascinat de romantismul orasului incat i-a pierit total cheful de analiza a vietii sale sociale si de introspectie. Dar, ca sa nu se lase mai prejos, in aceeasi seara, prezentatorul Focusului si-a dus iubita in celebra Piata San Marco si, in genunchi, asa cum a vazut el ca se face in filmele romantice… a cerut-o de sotie! Florina, care va implini 28 de ani in aprilie (zodia Berbecului) si care este director de banca, s-a emotionat precum Julieta in fata lui Romeo si a acceptat pe loc.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.