Omul de afaceri si-a „recuperat“ sotia, dar a ramas fara finii favoriti

Desi ambii au obtinut viza de America, valabila pe cinci ani, Oana Zavoranu si Pepe nu se vor mai urca in avion, in dimineata zilei de 7 ianuarie, alaturi de Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu. Ei au refuzat sa mai faca deplasarea in SUA, se pare din dorinta de a nu le fi asociat numele cu "joaca de-a divortul" a omului de afaceri.

"O sa mergem mai tarziu, doar noi doi. Nu vrem sa se mai faca atata tam-tam pe momentul in care ne vom cununa religios, asta o vom sti doar eu si Pepe. E posibil chiar sa schimbam si destinatia, sa ajungem de pilda in Dubai. In plus, avem multe lucruri de facut in aceste zile, cum ar fi filmarile pentru videoclipul piesei de promovare a albumului", a spus Oana Zavoranu. Prigoana a fost cel care se ocupase de organizarea deplasarii in SUA, unde noii lui fini ar fi urmat sa se casatoreasca, religios, la celebra capela din Las Vegas, cumparand biletele de avion.

Desi ambii au obtinut viza de America, valabila pe cinci ani, Oana Zavoranu si Pepe, sotul sau, nu se vor mai urca in avion, in dimineata zilei de 7 ianuarie, alaturi de Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu. Cei doi au refuzat sa mai faca deplasarea, se pare din dorinta de a nu le fi asociat numele cu "joaca de-a divortul" a omului de afaceri.

Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu au fost cei care au venit cu propunerea de a fi nasii de cununie ai Oanei si ai lui Pepe, inca de la prima lor intalnire cu cele doua vedete, inainte ca acestia sa anunte un nou divort. Ramas apoi singur, fara sotie, omul de afaceri s-a ocupat de organizarea deplasarii in SUA, unde noii lui fini ar fi urmat sa se casatoreasca, religios, la celebra capela din Las Vegas, cumparand biletele de avion si facand rezervarea la doua hoteluri luxoase din Las Vegas si Chicago.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.