"Povestirile adevarate" au acordat, zilele astea, o mare atentie vedetelor. Cind zic "vedete", ma refer la tot felul de Daniele Gyorfi si de trupe din categoria Candy, Bambi, Puffy, Mittzy si Fuffy, ale caror realizari si esecuri din 2006 am fost obligati sa le rememoram. Uite, de pilda, una dintre marile realizari ale Danielei Gyorfi a fost ca si-a gasit marea iubire, eveniment pe care l-a comentat, in exclusivitate, pentru "Povestiri adevarate": "M-a impresionat… asa, ca nu a fost un barbat care sa sare pe mine." Ia te uita, ce surpriza! Si cind te gindesti ca, pina la aceasta dezvaluire, toata lumea a trait cu convingerea ca Daniel@ prefera barbatii care sa sare, minca-ti-as, macar cu banu’ la decolteu’ ei, daca nu direct pa ea.

La sfirsitul lui decembrie 2006, a aparut pe piata un post nou de televiziune. Se numeste Goodlife Channel si cica si-a propus sa devina suportul starii de bine a romanului, oferindu-i solutii pentru mentinerea sanatatii si a confortului fizic, mental si social.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.