Grija unei gravide pentru aspectul fizic nu inseamna intotdeauna cheltuieli exagerate pe mancaruri extravagante sau haine cu cateva numere mai mari. Un bun exemplu in acest sens este Bianca Brad, insarcinata in cinci luni, de data aceasta cu o fetita.

Bianca mananca masline si spune ca nu are pofte deosebite, ci saliveaza doar cand simte miros de floricele sau clatite. Vedeta nu investeste foarte multi bani nici in haine pentru gravide, mai ales ca le-a pastrat pe acelea de la prima sarcina, majoritatea cumparate din Statele Unite: "Nu mi se pare profitabil sa imi cumpar acum o garderoba intreaga si nici nu ma incanta ce gasesc in Romania. Mai am haine ramase de la sarcina trecuta. Le-am luat din America, acolo oferta este foarte bogata si calitatea produselor, incomparabila cu a celor de aici".

Pe langa hainele achizitionate din magazinele romanesti, Bianca si-a facut si cateva articole la comanda. In plus, fosta Miss Romania spune ca nu isi mai doreste alti copii si de aceea se limiteaza la a-si cumpara strictul necesar: "Planul era sa facem doi copii, deci imbracamintea pe care o am acum imi este de ajuns".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.