Artistul si-a anuntat impresarul ca va reveni in Romania in jurul datei de 20 ianuarie

Dupa ce a refuzat toate ofertele de a canta in noaptea de Revelion, desi acestea erau cat se poate de tentante, Stefan Banica junior a fugit impreuna cu Andreea Marin in afara granitelor, in mare secret. Petrecerea sarbatorilor de iarna pe coasta catalana a Spaniei, mai precis in capitala regiunii, orasul Barcelona, pare sa fi fost ideea Zanei Surprizelor.

Cum aceasta este director de program la Prime Time World Broadcast, companie de productie internationala cu sediul la Madrid, cei doi au dat curs invitatiei de a petrece Revelionul in Spania. Andreea Marin si Stefan Banica se afla doar in prima lor parte a vacantei. Ei urmeaza sa viziteze si alte locuri celebre, si nu este exclus sa dea o fuga si prin Insulele Canare. Mai ales ca artistul l-a anuntat pe impresarul sau, Radu Groza, ca va fi "disponibil" abia dupa data de 20 ianuarie, intrucat pana atunci va fi plecat din tara.

Decizia lui Stefan Banica junior de a refuza toate ofertele primite de a canta in noaptea de Revelion a fost legata de dorinta artistului de a se distra alaturi de sotia sa. Cum si Andreea Marin a fost libera in aceasta perioada, cei doi au fugit in afara granitelor in mare secret.

Dupa ce "a dat lovitura" scotand banii din buzunarele celor 20.000 de bucuresteni care au invadat Sala Palatului timp de patru zile in ajunul Craciunului pentru a se delecta cu show-ul incendiar oferit de Stefan Banica jr, artistul si-a pregatit un sejur relaxant pe taramuri mediteraneene. Acesta este de altfel si motivul pentru care, pentru prima data in ultimii ani, el a refuzat toate spectacolele de Revelion, in ciuda faptului ca ofertele primite erau cat se poate de tentante din punct de vedere financiar.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.