La Bucuresti, in Piata Universitatii, Traian Basescu si o parte din membrii Guvernului au sarbatorit Revelionul integrarii alaturi de bucuresteni si de artistii prezenti la eveniment.
Au urcat pe scena multe trupe, printre care si ProConsul, asta la inceputul serii, in jurul orei 20.00, probabil ca sa nu dea ochii cu Basescu. Ucraineanca Ruslana a sustinut un recital incendiar. La un moment dat s-a incalzit foarte tare si a aparut "imbracata" doar intr-un top si pantaloni scurti, negri. La fel de dezbracate si apetisante pentru barbati erau si dansatoarele cintaretei. A cintat fara intrerupere o ora, in ciuda frigului, iar imediat dupa terminarea recitalului cineva a invelit-o cu o blana foarte eleganta si calduroasa. Nu a inghetat foarte tare, pentru ca organizatorii s-au gindit la sanatatea solistei si au adus citeva blanuri in culise.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.