Multe dintre VIP-urile noastre au preferat sa-si petreaca Revelionul in strainatate

Dupa ce au respectat traditia de a petrece Craciunul in intimitatea familiei, vedetele noastre au sarbatorit Revelionul fie alaturi de rude si prieteni, la petreceri organizate din timp, fie au preferat compania iubitilor si iubitelor, in sejururi rezervate ba prin insule exotice, ba pe la hoteluri de lux din America. Altii, carora nu le-a permis buzunarul sa fie mai excentrici sau care au vrut sa se simta europeni inca din primele ore ale lui 2007, au ramas pe "batranul continent", alegand Austria sau Israel. Artistii care au semnat contracte pentru a canta in noaptea de Revelion au fost nevoiti sa ramana in tara, fiind angrenati intr-un adevarat periplu prin orasele din tara unde au concertat.

Pentru ca Pepe a avut concerte de revelion, Oana Zavoranu a ramas in Capitala, petrecand impreuna cu cativa prieteni la Hotelul Intercontinental. Dupa ce si-a incheiat "misiunea" muzicala, Pepe a fost, totusi, alaturi de iubita lui, pret de cateva ore. Romanita si Adrian Iovan au petrecut un Revelion in trei, organizand o cina linistita chiar la ei acasa, spunand ca au ales aceasta varianta pentru ca este primul Revelion al fiului lor, Albert Adrian, si vor sa-l serbeze in familie. Oana Sarbu a cantat in noaptea dintre ani la Romexpo si la o petrecere privata, insa 12 noaptea a prins-o intr-un cadru intim, impreuna cu cei apropiati, iubitul cantaretei, Robert Turcescu, aflandu-se alaturi de ea: "Am vrut sa savurez momentul acela special, de trecere in Noul An, impreuna cu cei dragi".

Oana si Robert vor pleca zilele acestea intr-o vacanta in America. Desi ar fi trebuit sa se afle si ea printre vedetele care au petrecut Revelionul in strainatate, Bianca Brad a sarbatorit la restaurantul de la Marriott, cu logodnicul ei, Aurel Fratila, si cu o gasca de prieteni: "Trebuia sa mergem in Austria, dar sarcina nu-mi mai permite sa fac drumuri lungi si atunci am ales sa ramanem acasa anul acesta". Fiul Biancai a fost cel care s-a distrat cel mai tare: "L-am imbracat in frac, a dansat si i-a amuzat copios pe toti invitatii".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.