Buna ziua, bine v-am regasit si, nu in ultimul rind, la multi ani! Mai tineti minte celebrele versuri ale formatiei O-Zone, care au facut ravagii pe intreaga planeta? Da, da, e vorba despre "Nu raspunzi la SMS/ Eu iti scriu atit de des/ Poate m-am purtat urit/ Dar sa stii ca te-am iubit" si am impresia ca, in sfirsit, s-a gasit cineva dispus sa le dea un raspuns. I-auziti aicisa cum suna el, in interpretarea manelistica a Danielei Gyorfi: "As vrea sa te opresciii/ Pentru ca te iubesciii/ Plinge inima-n mineiii/ Sa-mi dai un telefon, din cind in cindiii/ Sau scrie-mi un mesaj, macar un rindiii…".

Frumos, nu? Uite de-aia era mult mai bine pe vremea faxului, cind muzica romaneasca nu era nici atit de multa si nici atit de proasta. Pai, ce, ati auzit pe cineva vreodata cintind "Nu-mi raspunzi la fax/ Eu iti scriu atit de lax"?…


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.