"Daca mai sunteti inca pe receptie si nu v-ati tras un glont in cap, dati-ne un SMS!" A devenit o traditie sa va prezentam declaratiile anului. Personalitatile din sanul (si cele care cu greu au incaput in "sutienul") show-biz-ului autohton si-au dat drumul... la gura si au scos tot felul de "panselute" violete, ultraviolete si... orale.

Pentru a se citi... bine aceste declaratii, care au sanse sa intre in istorie, prin subiectul si naturaletea (prostia) lor, le vom imparti in categorii. Asadar si prin urmare, avem urmatoarele categorii de sine statatoare: Categoria mare actor de OTV: "Dan Diaconescu in direct!". "Dan Diaconescu a devenit un actor de film. Sper din tot sufletul sa fie un film mut", a declarat Razvan Simion, la National TV. Acelasi Razvan a mai spus: "Doamnelor si domnilor, daca mai sunteti inca pe receptie si nu v-ati tras un glont in cap, dati-ne un SMS". Buuuun! De n-ar fi telespectatorii la fel de inteligenti ca prezentatorul!

Acum urmeaza categoria "vanturi". "Adi Luca nu-si camufleaza vanturile, ba chiar ni le explica", a emis dis-de-dimineata Daniel Capatos, de la Antena 1. Fiti antena! "Pot sa fiu si Alba ca Zapada, sa am himenul intact si sa nu fi cunoscut nici un pitic" sau "Din cand in cand pe Baselu il atinge ceva la coarda sensibila. O sa ziceti ca stiti cine e coarda. Si eu stiu". Aceste doua afirmatii... inteligente ii apartin lui Mircea Badea.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.