Vedetele autohtone au fost mai decise ca niciodata, in 2006, sa ajunga la altar

Fara indoiala, anul 2006 poate fi numit unul al nuntilor, avand in vedere numarul mare de cupluri care si-au unit destinele. Vedetele care si-au pus pirostriile s-au intrecut in a le oferi invitatilor cel mai frumos eveniment din viata lor, o petrecere pe masura. S-au cheltuit miliarde, tinutele mirilor au fost stralucitoare, iar locatiile alese, dintre cele mai luxoase.

Irinel a 'spart>> 250.000 de euro

Irinel Columbeanu a tinut ca nunta sa cu Monica sa fie "difuzata" in toata tara, acest eveniment care a avut loc pe 22 iulie fiind transmis, in direct, la B1TV. Potrivit estimarilor, mirele a scos din buzunar peste 250.000 de euro, in aceasta suma intrand si cheltuielile cu bucatarii adusi la Snagov de la Crowne Plaza, ambarcatiunile inchiriate, spectacolul pirotehnic (care, in premiera in Romania, a durat 20 de minute), onorariile achitate trupelor care au cantat (Directia 5, DJ Project si Horia Brenciu), tinutele miresei (realizate la Timisoara de creatoarea Aura Dumitru), accesoriile, zecile de metri de covor rosu si armata de angajati care s-au ocupat de organizare.

Monica a schimbat doua rochii, in timp ce Irinel, imbracat in frac si cu papion, a ramas toata noaptea in acelasi costum. Petrecerea a fost organizata de agentia de evenimente Casa Cochet, condusa de fina creatoarei de moda Romanita Iovan. Dupa ce au fost cununati civil, la Snagov, chiar pe ponton, de Fratila Gheorghe, secretar al comunei Ciolpani, Monica, pe atunci Gabor, a aflat ca trebuie sa semneze cu noul sau nume de familie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.