Divortul dintre fiica presedintelui, Ioana Basescu, si Bodo, precum si cel dintre Bahmuteanu si Prigoana figureaza printre scandalurile anului

Fara indoiala, anul 2006 poate fi numit unul al nuntilor, avand in vedere numarul mare de cupluri care si-au unit destinele. Vedetele care si-au pus pirostriile s-au intrecut in a le oferi invitatilor la cel mai frumos eveniment din viata lor o petrecere pe masura.

S-au cheltuit miliarde, tinutele mirilor au fost stralucitoare, iar locatiile alese dintre cele mai luxoase. De pilda, "Nunta secolului", cum a fost denumita casatoria dintre Irinel Columbeanu si Monica, l-a costat pe omul de afaceri nu mai putin de 250.000 de euro. In anul in care destul de multe vedete au ajuns la altar, figureaza si cateva despartiri "celebre". Unele sunt oarecum surprinzatoare, in aceasta categorie intrand divortul dintre Ioana Basescu si Bodo, in timp ce altele (separarea dintre Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana, care au bifat cel de-al treilea divort in patru ani) nu mai mira pe nimeni.

In anul in care destul de multe vedete au ajuns la altar, figureaza si cateva despartiri "celebre". Unele sunt oarecum surprinzatoare, in aceasta categorie intrand divortul dintre Ioana Basescu si Bodo, in timp ce altele nu mai mira pe nimeni. Cert este ca aceste separari au tinut capul de afis in topul celor mai mediatizate 'evenimente>> din 2006.

Boala lunga, moarte sigura

Unul dintre cuplurile aparent cel mai solide din lumea mondena era format, pana acum cateva luni, din cantareata Delia si fiul fostului selectioner al Nationalei de fotbal a Romaniei, Edi Iordanescu. Desi despartirea lor a dat nastere la numeroase speculatii legate de comportamentul cantaretei sau al lui Edi, principalul motiv invocat de amandoi a fost lipsa de timp: "Nu mai puteam avea o relatie in ritmul ala. Ea are un program foarte incarcat si se implica mult in ceea ce face, asa incat abia ajungeam sa ne vedem", a spus Iordanescu. Edi are de un an o firma de imobiliare, la care este asociat cu un olandez si un grec, si intentioneaza sa plece in Italia, in curand, pentru a face o scoala de antrenori: "Sunt destul de ocupat si eu cu firma si acum, ca plec in Italia, chiar nu cred ca ar mai fi rezistat relatia cu Delia, ar fi insemnat sa ne vedem de Pasti si de Craciun".

Intrebat daca a cerut-o pe Delia in casatorie, Edi ne-a raspuns: "Niciodata nu s-a pus in discutie acest subiect, din partea mea. Nu as putea sa ma insor cu o femeie care are asemenea program si sa nu apuc sa o vad mai deloc. Ma gandeam cum ar fi stat lucrurile peste cativa ani, daca ramaneam impreuna. Daca acum ne vedem atat de rar, mai incolo, cand ea va fi si mai implicata in cariera si eu cu afacerile si cu scoala de antrenori, cum ar fi fost?".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.