Dupa cum informeaza Libero.it, cei doi s-ar afla in discutii pentru realizarea peliculei "The Thetan", un proiect "pro-Scientology", pe care Cruise il urmareste de mult timp.

Dupa ce a fost refuzat de mai multe case de productie, starul american s-a decis sa ia masuri si va finanta singur filmul. Victoria va interpreta rolul sotiei unui extraterestru pe nume Thetan. Potrivit adeptilor scientologiei, extraterestrul reprezinta o fiinta spirituala nemuritoare care se afla in fiecare fiinta umana. Rolul vine intr-o perioada mai mult decat prielnica pentru ambele vedete, Victoria fiind tinta ironiilor din cauza siluetei sale anorexice, dar si a carierei sale practic inexistente.

La randul sau, Cruise se confrunta cu o evidenta scadere de popularitate. O sursa apropiata fostei componente a formatiei Spice Girls a povestit ca Victoria ar fi mai mult decat incantata de aceasta oferta si ca spera din tot sufletul ca prin acest rol sa demonstreze tutror ca este o actrita talentata. De altfel, aceasta ar fi a doua experienta cinematografica pentru Posh Spice, in 1997 ea filmand alaturi de colegele sale pelicula "Spice World". "Victoria este foarte incantata ca poate patrunde in lumea de la Hollywood, mai ales ca in spatele proiectului se afla un actor important precum Tom Cruise", a mai povestit aceeasi sursa.

Din cate se pare, Cruise a optat pentru Victoria gratie "geniului sau comic"