Gianina Corondan si sotul ei, Mihai Anton, sunt in contiuna cautare a locului ideal pentru luna lor de miere. Desi a trecut mai bine de un an de cand si-au pus pirostriile, cei doi inca nu au avut o luna de miere propriu-zisa.

"Am avut doar jumatate de luna de miere, dar noi vrem sa avem, la propriu, o adevarata luna calendaristica de miere", a marturisitGianina.

Saptamana aceasta, cuplul va pleca intr-o vacanta de doua saptamani la Paris, oras pe care Gianina l-a mai vizitat in urma cu aproape opt ani, cand a participat la un "festival meteo".

"Aceasta ar fi o a doua vacanta de miere. Nu ne-am hotarat nici pana acum unde ne vom petrece luna calendaristica de miere, de aceea mergem de colo-colo sa tatonam terenul, sa vedem unde ar fi mai bine sa ne petrecem mult dorita luna de miere", a mai spus Gianina. Pentru vacanta la Paris, Gianina a recunoscut ca va avea un buget limitat, care le va permite doar sa viziteze obiectivele turistice, nu sa si cumpere cadouri.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.