Pe omul de afaceri Silviu Prigoana Sarbatorile de iarna l-au facut sa fie mai nostalgic. Cel putin asa ni s-a parut, ieri, de ziua lui, cind am vorbit cu el la telefon.

Prigoana era foarte fericit ca-i are alaturi pe cei doi fii ai sai, Honorius, de 20 de ani, si Silvius, de 15 ani. "Ce poate fi mai minunat decit sa-i ai linga tine pe copii! Au venit tocmai din America sa petreaca Sarbatorile cu mine. Ma simt implinit si fericit, din acest punct de vedere, chiar daca am inima frinta ca nu am linga mine o femeie care sa ma iubeasca cu adevarat. Dar ce sa faci, daca acum sint singur... Am multi oameni dragi care sint alaturi de mine in aceste clipe grele, cel putin din punct de vedere sentimental. In viata mea se intimpla atitea lucruri frumoase, iar Honoriu si Silvius sint dovada. Voi petrece alaturi de copii, prieteni, de nasi si de finii mei, atit ziua mea, cit si Sarbatorile". Vrind sa aflam daca le-a facut un cadou, Prigoana ne-a rapuns ca nu si ca el asteapta daruri de la ei. "E normal ca un parinte sa primeasca cite un cadou de la copiii lui".

Am impartit cu sotia mea si bune si rele

De altfel, omul de afaceri a primit un ceas foarte scump de la Honorius si Silvius. Chiar daca familia si cei doi copii ii umplu viata, am simtit in vocea lui Prigoana o umbra de nefericire, ca nu are alaturi de el o femeie, cu care sa-si imparta dragostea si traiul de zi cu zi. A declarat ca are o comoara in viata lui, pe Honorius si Silvius, si a mai avut una, pe Adriana Bahmuteanu, pe care a pierdut-o.

"Nu pot sa spun ca nu o regret pe Adriana, doar am fost cu ea patru ani, care au fost plini de iubire. Am impartit cu sotia mea si bune, si rele. Normal ca am iubit-o, dar ce sa-i fac, daca a declarat prin presa ca regreta ca a pierdut patru ani cu mine. M-a durut foarte tare aceasta afirmatie, dar daca ea a decis ca e mai bine asa, ii dau posibilitatea sa fie o femeie libera". O durere mare, marturisita foarte rar de Prigoana, este ca, in urma cu multi ani, mama copiilor lui l-a parasit, trecind in eternitate. A fost un moment dificil, a suferit mult atunci si, dupa aceea, toate eforturile au fost indreptate spre cei doi copii, carora nu le-a lipsit nimic.

"Era si normal sa fac acest lucru, mai ales ca imi iubesc foarte mult fiii si ei mi-au umplut viata de bucurie". In cariera, Prigoana a reusit sa fie printre cei mai bogati romani, facind parte din Top 300 si avind un instinct innascut al afacerilor.

Daca ma iubea cu adevarat, ma invita la ziua lui

Am sunat-o si pe Adriana, care era la munte, alaturi de niste prieteni, ca sa aflam ce gindeste si ce ii ureaza fostului sot de ziua lui.

"Daca ma iubea asa de tare cum spune, ma invita la ziua lui. Am inteles ca si-o serbeaza la Nasty. Meritam sa fiu si eu printre invitati, doar am fost sotia lui, nu? A considerat ca nu sint asa de importanta ca sa ma cheme la un asemenea eveniment important din viata lui. Zice acum ca ma regreta si a declarat la OTV, la Dan Diaconescu in emisiune, ca eu l-am parasit pe el si de aceea a divortat. Nu-i adevarat, doar nu eram nebuna sa plec noaptea de acasa si sa-mi parasesc caminul conjugal. Fostul meu sot declara peste tot ca vrea sa-si intilneasca marea iubire. Ce pot sa-i spun, decit ca-i doresc sa-si intilneasca mica iubire, si nu marea dragoste. Daca era amorezat cu adevarat de mine, nu ma lasa sa plec din viata lui. Ce declara sotul meu acum mi se pare o ipocrizie si lipsa de fair-play. Vorbim acum numai prin sms-uri, l-am sunat de ziua lui, mi-a raspuns, in sfirsit, dar mi-a vorbit cu dumneavoastra, doamna Bahmuteanu! Cum poate sa spuna ca ma iubeste si sa vorbeasca despre dragoste ex-sotul meu, cind recurge la asemenea tertipuri? O iubire se si demonstreaza. M-a facut in tot felul in mai multe emisiuni. Sa inteleg ca din iubire? Mi-e greu sa cred acest lucru. Nu stiu daca m-a iubit vreodata".

Cu toate aceste declaratii, credem ca cei doi se iubesc in continuare, iar, intr-un fel sau altul, sint predestinati unul altuia, facind parte dintre acele cupluri ce sint suflete pereche, chiar daca, in cazul acesta, ei nu recunosc. Dupa cum se vede, nu este exclus sa asistam la o impacare intre cei doi si sa aiba loc o noua nunta.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.