Nu stim ce-a facut, dar in ultima vreme Loredana a aparut cu un look impecabil si un zimbet "made in Hollywood".
Intrebata daca la baza acestei transformari este o operatie estetica, artista s-a multumit sa zimbeasca si sa dezminta, dezvaluind si mai mult un "bright smile" care aminteste de cel al actritei Geena Davis. Daca unele vedete isi "fac" unghiile si parul, de Craciun si de Revelion, iata ca Lori, foarte inspirata, si-a "facut" fata. Adio pungi sub ochi, adio riduri de expresie - ceea ce te cam duce cu gindul la bisturiu.

Loredana neaga interventia acestui instrument chirurgical si pune totul pe seama unei retete miraculoase: nu maninca deloc carne, de citiva ani (din cind in cind, doar peste), bea multe lichide, nu se machiaza ziua, decit cind apare in public, si foloseste, in afara de creme, o masca pe baza de cereale care face minuni. Sintem convinsi ca, dupa ce vor citi aceasta stire, mii de femei din Romania vor astepta cu interes reteta cu cereale care reuseste ceea ce a reusit pina acum doar chirurgia estetica sau injectia cu botox. Aceste transformari au fost vizibile "live" la concertul sustinut de Loredana si invitatii ei speciali, la Buftea, la sfirsitul lunii noiembrie. Cine vrea sa-l "vizioneze", in reluare, poate urmari transmisia, in doua parti, a concertului, pe 30 si 31 decembrie, pe Pro TV.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.