Actualmente singurica si destul de independenta din punct de vedere financiar, Anna Lesko s-a decis sa puna piciorul in prag in privinta viitorului sau. Asa ca, satula de relatiile de amor pe care le-a avut cu personaje masculine pline de bani si fite, Anna si-a creionat - cu doar trei saptamini inainte de a implini 28 de ani - calitatile majore pe care trebuie sa le aiba viitorul sau iubit: sa fie frumos, destept si, nu in ultimul rind, sa fie "musai pompier".

Faptul ca basarabeanca s-a decis sa aiba alaturi un barbat care sa minuiasca la fel de bine, atit furtunul, cit si tulumba, nu e o gluma. E un anunt oficial, facut, ieri, chiar de catre cintareata de origine basarabeana, dupa ce aceasta a facut cunostinta, pe viu, cu "tehnica de lupta" folosita de baietii din Brigada de Descarcerare a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta al Municipiului Bucuresti (I.S.U.M.B.).

Ce a cautat Anuska la pompieri? - va veti intreba. Ei bine, probabil incinsa de atitea flacari in care arde de ceva vreme, ea a acceptat invitatia de a se "racori", impreuna cu cele doua dansatoare ale sale, la Serbarea de Mos Craciun organizata pentru copiii pompierilor bucuresteni. Nu vom insista asupra prestatiei divei, caci aceasta s-a derulat dupa tipicul tuturor aparitiilor scenice ale acesteia: adica muzica play-back, copii si mame care fredoneaza si aplauda, barbati interesati doar sa-si clateasca ochii cu nurii cintaretei. Am preferat momentele de culise, care au fost mai mult decit delicioase. Dornica de senzatii tari, Anna a simtit nevoia sa-si impresioneze cei citiva zeci de mici fani care-l asteptau pe Mos Craciun. Si, cum arta cere sacrificii, basarabeanca a gasit de cuviinta sa-si lase masca asistenta si sa urce la etajul al doilea al cladirii unde urma sa faca play-back, nu pe scari, ci... pe geam.

Asa ca, din dragoste de faima, imbracata extrem de sumar, dar "blindata" cu o cascheta de pompier, Annuska s-a urcat foarte hotarita in nacela autoscarii mecanice a unei masini de pompieri pentru a fi ridicata la cer. Desi la sol paruse foarte curajoasa, atunci cind si-a inceput ascensiunea, a dat un adevarat recital. Culmea, unul live, nu play-back. Speriata de aventura inedita, Anna a inceput sa-si exprime teama de inaltime. Si cum altfel putea sa o faca decit in stilul neaos moldovenesc - pe alocuri "festonat" cu un dialect rusesc de toata frumusetea - care-i caracterizeaza exprimarea: "Vai si frica mi-i... Mi-i frici... Oalieu!".

Speriata rau de "balanganeala" nacelei, Anna a fost la un moment dat cit pe ce sa se inece cu guma de mestecat pe care o uitase, de emotie, in gurita. Asa ca a scos gumita dintre dintisori direct cu minuta stinga, dupa care - spre amuzamentul pompierilor care-i urmareau evolutia la nacela - a strigat de la inaltime, la una dintre cele doua dansatoare ale sale, care ramasesera la sol, sa-i prinda ciunga (aproape aburinda). Dupa ce a apasat de citeva ori acceleratia unei autospeciale si dupa ce a actionat de citeva ori sirena acesteia, Anna a vrut sa vada instrumentele pe care pompierii le utilizeaza la descarcerare. Surprinzator, Anna a facut o pasiune fulgeratoare pentru o foarfeca mecanica. A gasit imediat si o intrebuintare pentru respectiva scula utilizata la salvarea de vieti. Asemenea Lorenei Bobbit, basarabeanca a spus ca ea ar folosi foarfeca ca sa-i taie ... "unghiile" viitorului iubit, fie el si pompier, in cazul in care acesta ar indrazni sa o insele.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.