Toata lumea stie ca Ioan Gyuri Pascu este un actor si un muzician de nota 10, dar, iata ca acum ni se reveleaza o latura total necunoscuta a personalitatii sale: are capacitati paranormale.
Atunci cind se apropie un cutremur, se rupe brusc de lumea inconjuratoare si intra intr-un fel de transa, de parca s-ar transfera intr-un univers paralel. Acelasi lucru, dar la o intensitate mai atenuata, i se intimpla atunci cind au loc schimbari meteorologice bruste. Ceea ce regreta este ca nu poate localiza spatiul in care se va petrece cutremurul. L-am intrebat cum explica aceste capacitati si, mai ales, de cind si le-a descoperit: "Am fost un copil obisnuit, imi petreceam vacantele la munte, in judetul Sibiu. Cred ca m-am nascut cu aceste capacitati si le-am dezvoltat pe parcurs".

Din modestie, nu spune ca a fost un copil cu talente multiple, care a devenit un artist de mare sensibilitate. Dar admite ca "sensibilitatea unui artist adevarat se acordeaza mai usor pe frecventa Divinitatii." Pentru oamenii dotati cu asemenea "radare", telepatia, de pilda, e joaca de copii. Am incercat sa aflam daca Ioan Gyuri Pascu se poate intelege telepatic cu fetita sa si a recunoscut imediat: "Da. Comunic telepatic cu copilul meu dar si cu fratii mei aflati la distanta!"


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.