In timp ce Pepe isi doreste sa poarte un costum precum cel in care s-a insurat Elvis la Las Vegas
Oana Zavoranu si Pepe urmeaza sa-si petreaca vacanta in America, impreuna cu viitorul lor nas, Silviu Prigoana, cel care de altfel le-a lansat si invitatia, "decolarea" de pe Otopeni fiind programata in dimineata zilei de 7 ianuarie. Cei doi se vor cununa si religios, la White Wedding Chapel din Las Vegas, acolo unde si alte vedete celebre si-au unit destinele. Mai mult, Oana si Pepe s-au gandit la o nunta marca "Elvis Presley", artista interesandu-se deja ce trebuie sa faca pentru a inchiria rochia Priscillei, sotia celebrei vedete. "Nu conteaza cat o sa coste inchirierea unei asemenea rochii. M-am interesat deja ce trebuie sa fac pentru a o purta", ne-a spus chiar Oana. La randu-i, si Pepe se va imbraca in costumul celebrului Elvis. O astfel de nunta ii va costa pe cei doi miri peste 5.000 de euro.

Dupa sarbatori, Oana Zavoranu si Pepe urmeaza sa petreaca o vacanta de vis in America, impreuna cu viitorul lor nas, Silviu Prigoana, cel care de altfel le-a lansat si invitatia, "decolarea" de pe Otopeni fiind programata in dimineata zilei de 7 ianuarie. Cei doi se vor cununa si religios la White Wedding Chapel, din Las Vegas, acolo unde si alte vedete celebre si-au unit destinele. Mai mult, Oana si Pepe s-au gandit la o nunta marca "Elvis Presley", artista interesandu-se deja ce trebuie sa faca pentru a inchiria rochia Priscillei, sotia celebrei vedete.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.