Ultima emisiune "Schimb de mame" a avut un scenariu absolut halucinant. I-auziti aici: Mama de la oras a fost trimisa la tara, unde a dat peste un sot farmacist care nu ridica un pai, dar isi facea unghiile cu lac si plingea (la propriu) dupa nevasta-sa. Mama de la tara a fost trimisa la oras, unde a dat peste capul de familie Marius, care, dupa ce-a tras, la rindul lui, un plins sanatos, a si dat-o afara din casa, inainte de termen.

Femeia a ajuns la ea in sat, a facut cunostinta in miez de noapte cu consoarta lui Marius si i-a comunicat ca are un sot nebun. Consoarta lui Marius a plecat si ea spre domiciliul conjugal, unde a constatat ca, intr-adevar, barba-su’ o luase pe ulei. Ei, cum vi s-a parut? Mie mi s-a parut foarte interesant si ma astept ca, daca tot a inceput sa se complice treaba si la "Schimb de mame", lucrurile sa nu se opreasca aici. De fapt, daca e sa ma-ntrebati, mi-ar fi placut ca situatia sa o ia razna total inca din editia pe care tocmai v-am povestit-o.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.