Mai multi dansatori profesionisti din Caraibe, Argentina, Colombia, Cuba si L.A. sunt invitati speciali maine, la Christmas Salsa Festival din Bucuresti. Considerat cel mai important eveniment latino din Romania, de pana acum, acesta se va desfasura la Casa de Cultura a Studentilor (Preoteasa), incepand cu ora 17.00.
Cel mai asteptat moment al festivalului este prezenta in Romania a celui mai mare promotor de salsa din lume, Albert Torres, producatorul filmelor "Dance with me" si "Mambo Kings". Acesta vine direct de la Las Vegas, unde a organizat Campionatul Mondial de Salsa. Cei prezenti vor avea ocazia sa asiste la demonstratii de salsa cabaret ale campionilor Spaniei: Pablo si Diana, de dans afro-cuban ale dansatorului si coregrafului profesionist Papa Rumba, dar si ale invitatilor din Curacao, Caraibe si Amsterdam.

De asemenea, scolile de salsa din Romania au pregatit momente special create pentru acest eveniment. Mihai Petre, Adriela, ("Dansez pentru tine"), dar si alti invitati de seama din showbiz-ul romanesc si-au anuntat prezenta la acest eveniment. Festivalul este unul caritabil, iar toate incasarile obtinute vor fi donate sub forma de cadouri pentru copiii din cateva orfelinate din Capitala.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.