Angela Gheorghiu nu a mai fost invitata in acest an sa cante cu Stefan Banica, in timp ce inlocuitoarea sa, Cristina Dida, a avut parte de anumite priviri nu tocmai placute aruncate de Zana Surprizelor, la Sala Palatului

Andreea Marin are si ea mici retineri in ceea ce priveste persoanele care intra in contact cu sotul sau. Acestea sunt legate, se pare, mai degraba de femeile care au cantat in duet cu artistul. Din diverse motive, Angela Gheorghiu nu a mai fost invitata in acest an sa "presteze" cu Stefan Banica, in cadrul concertelor de Craciun, in timp ce inlocuitoarea sa, Cristina Dida, a avut parte de anumite priviri nu tocmai placute aruncate de Zana Surprizelor la Sala Palatului.

In momentul in care Stefan Banica a cantat alaturi de Dida, solista care face parte din trupa sa de acompaniament The 50’s, Andreea s-a schimbat la fata. Cu toate ca doamna Marin-Banica are idee de ceea ce inseamna regia de show pe scena, nu si-a putut ascunde crisparea care i se citea de fiecare data cand Stefan o lua de mana sau o imbratisa pe Cristina in concordanta cu versurile cantecului.

Ca orice femeie, Andreea Marin are si ea mici retineri in ceea ce priveste persoanele care intra in contact cu sotul sau. Acestea sunt legate, se pare, mai degraba de femeile care au cantat in duet cu artistul. Asa se explica probabil absenta din acest an, de la concertele de Craciun ale lui Stefan Banica junior, a Angelei Gheorghiu si faptul ca prezentatoarea s-a schimbat la fata in momentul aparitiei pe scena, langa sotul sau, a Cristinei Dida.

Stefan Banica junior isi incheie astazi seria celor patru concerte de Craciun, sustinute la Sala Palatului. Artistul s-a bucurat nu doar de sali arhipline, ci si de spectatori care au cantat si dansat pe ritmurile melodiilor sale. Printre acestia s-a aflat si sotia vedetei, Andreea Marin. Zana Surprizelor a fost intr-o verva deosebita, in serile in care a fost prezenta, ea dezlantuindu-se, la modul pozitiv, fara a tine cont ca era in centrul atentiei. Totusi, prezentatoarea de la TVR a avut si cateva momente in care a fost neasteptat de "cumintica". Atunci cand Stefan Banica a cantat alaturi de Cristina Dida, care face parte din trupa sa de acompaniament The 50’s, cea cu care a interpretat doua melodii, "Numele tau" si "Time of my life", Andreea s-a schimbat la fata, exuberanta de dinainte disparandu-i.

Cu toate ca doamna Marin-Banica are idee de ceea ce inseamna regia de show pe scena, nu si-a putut ascunde crisparea care i se citea de fiecare data cand Stefan o lua de mana sau o imbratisa pe Cristina Dida in concordanta cu versurile cantecului. Desi avea o strangere de inima, Zana Surprizelor a gasit puterea de a face comentarii favorabile la adresa "rivalei" care se bucura de tandreturile lui Banica in "vazul lumii". Mai concret, diva TVR si-a "calcat pe inima" in timpul unui ropot de aplauze venit pe fondul urcarilor de voce ale Cristinei si i-a spus unei prietene care statea in dreapta sa: "Chiar are voce... ce-i al ei, e al ei ".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.