Presa si publicul au decis in cadrul “Galei femeilor de succes ale anului 2006” care sunt cele mai puternice, ambitioase si sexy personalitati ale Romaniei.

Premiul pentru caritate i-a revenit Andreei Marin, Ioana Tariceanu a fost desemnata cea mai eleganta, precizand ca: "Sunt atatea femei care fac multe eforturi sa fie elegante, sa atraga atentia, eu chiar nu ma gandesc la asta", a precizat doamna Tariceanu. Mioara Mantale a primit premiul "excelenta in administratie", iar cea mai activa femeie in politica a fost Sulfina Barbu. Margareta Paslaru - pentru intreaga activitate, iar Oana Pelea, pentru cea mai buna actrita a anului.

Andreea Marin, Elena Basescu, Ioana Tariceanu si Mioara Mantale sunt femei puternice, ambitioase si sexy. Asta a decis publicul, la "Gala femeilor de succes ale anului 2006". Premiul pentru caritate a ajuns la Andreea Marin. L-a primit cu modestia caracteristica unei "zane". "Nu cred ca astfel de lucruri au nevoie de premii, pentru ca le faci daca le simti si daca nu, e mai bine sa te lasi de treaba asta", spune Andreea. Si, daca anul acesta sotia premierului, Ioana Tariceanu, a ratat premiul pentru acte caritabile, s-a multumit cu cel pentru eleganta. "Sunt atatea femei care fac multe eforturi sa fie elegante, sa atraga atentia, eu chiar nu ma gandesc la asta", a precizat doamna Tariceanu. Prefectul Capitalei, Mioara Mantale, a primit premiul pentru "excelenta in administratie".

O distinctie care o va responsabiliza si mai tare, spune Mantale. Cu toate acestea, recunoaste ca a avut mult de pierdut din cauza orelor petrecute la munca. "Pe linie personala, categoric. Mai putin timp, mai putina atentie vacantelor, zilelor libere, cititului", spune Mioara Mantale. Ministrul Mediului, Sulfina Barbu, a obtinut premiul pentru cea mai activa femeie in politica, Margareta Paslaru - pentru intreaga activitate, iar Oana Pelea, pentru cea mai buna actrita a anului. Cea din urma si-a primit premiul cu o urma de regret.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.