Sint foarte bogati, stilati si faimosi. Pe deasupra, au inca o mare calitate pentru a atrage mii de femei: sint si burlaci. Desi in Romnia exista o duzina de afaceristi care, la ora actuala, nu sint casatoriti, cotidianul "7plus" a intocmit un clasament al celor mai bogati si rivniti sase oameni de afaceri burlaci de la noi. De ce doar sase? De exemplu pentru ca asa e la Loto: numai sase (romnce, nu bile) pot fi norocoase (sa-i aiba alaturi) pe acesti Don Juani ai business-ului autohton.

Cristian Chivu

La numai 26 de ani este frumos, destept, manierat, sufletist si, pe deasupra, are o avere evaluata la aproximativ 8.000.000 de dolari. Dorit de multe romance, italience sau olandeze, capitanul nationalei de fotbal a tarii noastre nu se considera insa un om bogat, dar - dupa cum singur spune - recunoaste ca are suficienti bani (primeste de la AS Roma un salariu anual de 1,8 milioane de euro) cit sa-si permita tot ceea ce-si doreste de la viata.

Extrem de muncitor si de perseverent in tot ceea ce intreprinde, scorpionul Cristian Chivu a pus (cel putin pina acum) pe primul loc sportul si dupa aceea fetele. Asa se face ca, pina acum, fotbalistul nu a avut decit doua relatii serioase: cu Andreea Raicu si cu designerul Maria Marinescu. Deocamdata, Cristian nu are nicio idila serioasa, asa ca aviz ..."amatoarelor".

Ion Ion Tiriac

Cultivat, rezervat, destul de tacut, inalt si brunet. Pe deasupra si inteligent si putred de bogat. La 29 de ani, fiul celebrului Ion Tiriac - a carui avere a fost recent evaluata la 1,5 miliarde de dolari - se poate considera cel mai bogat tinar om din Romania. Prezent deseori in mediile mondene, Tiriac junior a cucerit pina acum inimile a zeci de dudui. Insa cele mai cunoscute relatii ale sale au fost cele cu Raluca Sandu (impreuna cu fiica boss-ului FRF a trait o frumoasa idila care s-a derulat pe parcursul perioadei 1999 - 2002) si cu Ileana Lazariuc. Dupa scandalul "Cocaina pentru VIP-uri" si dupa despartirea de ultima sa iubita, Tiriac junior a fost vazut destul de rar la petrecerile mondene. Ca si Cristi Chivu, el este (deocamdata!) singurel.

Zoltan Teszari

Fost judocan de performanta (chiar vicecampion european), omul de afaceri este un personaj extrem de retras si necunoscut marelui public. Si asta din cauza ca evita sa participe la evenimente mondene, refuza sa-si dea numerele de telefon mobil chiar si amicilor si nu se lasa filmat sau fotografiat. Povestea sa este desprinsa din filmele americane: cu primii bani obtinuti din sport si-a cumparat in 1990 o toneta de inghetata, apoi a devenit producator de cornete si concentrate, iar apoi a intrat in afaceri cu televiziunea prin cablu.

Acum, la 36 de ani, Teszari este considerat "regele neincoronat" al serviciilor de televiziune prin satelit direct-to-home (DigiTV), el avind o avere estimata la peste 230 de milioane de dolari. Desi este bogat, omul de afaceri are un stil de viata simplu. Insa, ca orice muritor de rind, are si un capriciu: masinile de lux. Desi se poate lauda ca detine adevarate bijuterii auto, afaceristul merge, zilnic, de acasa la birou, pe jos.

Adrian Sirbu

Rafinat, pasional si inteligent. Are 51 de ani, patru copii rezultati din casatoriile anterioare si o avere estimata la 100 de milioane de dolari. Desi cele doua divorturi anterioare pot atirna greu in CV-ul sau, boss-ul PRO TV ramine unul dintre cei mai doriti burlaci din Romania. Desi obisnuit cu televiziunea, Sirbu se fereste sa stea in lumina reflectoarelor, mai ales dupa casatoria ratata cu Janine. Desi din 2003 este singur, Sirbu a fost "cuplat" (mai ales de catre presa) cu Anna Lesko si cu o subalterna a sa, insa ambele "relatii" s-au dovedit a fi trecatoare.

Cristian Burci

Are 41 de ani, a fost casatorit, are un copil, dar acum este burlac. Pionier al publicitatii de la noi (fondator al companiei Graffiti), Cristian Burci are o avere estimata la 100 de milioane de dolari, fiind implicat in prezent in diverse afaceri cu nave si cu vagoane. Iubitor de trabucuri si de femei frumoase, Burci este, totusi, o prezenta destul de rara in peisajul monden, el preferind sa se implice in afaceri.

Silviu Prigoana

Nascut in aceeasi zi cu Andreea Marin - Banica si cu celebra vrajitoare Mama Omida (22 decembrie), Prigoana este singurul om de afaceri din Romania care a reusit o performanta unica: sa se insoare (si sa divorteze!) de trei ori cu aceeasi femeie, Adriana Bahmuteanu. Excentric, Prigoana are un hobby: sa colectioneze diverse obiecte de arta foarte vechi (aparate foto, gramofoane, pendule, timbre etc). Implicat in diverse afaceri "de nisa", Silviu Prigoana a reusit ca, pina la 44 de ani, sa stringa o avere de peste 80 de milioane de dolari. Cu toate ca are tot ceea ce-si doreste Prigoana se considera totusi o persoana nefericita. Motivul: nu si-a gasit (cel putin pina acum!) dragostea cea mare, alaturi de care sa traiasca fericit pina la adinci batrineti.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.