Fosta ziarista Marie Jeanne Ion, devenita celebra dupa ce a fost rapita, anul trecut, in Irak, alaturi de Sorin Miscoci si Ovidiu Ohanesian, si eliberata in cadrul unei actiuni nici pina azi elucidata pe deplin, a devenit mama. Ea a nascut, zilele trecute, un baietel perfect sanatos, blond, cu ochii verzi, in greutate de 3,1 kg si 51 de cm, care va primi numele Alexandru Matei.

Nasterea era initial programata, prin cezariana, pentru astazi, dar micutul a avut alta "optiune", astfel ca, in urma unui ultim control efectuat la Buzau, saptamina trecuta, medicii au decis ca "a venit momentul". Marie Jeanne a avut o sarcina usoara, ea ocupindu-se, cu numai citeva zile inainte de nastere, de organizarea celebrului tirg Luxury Show, de la Bucuresti, prin firma de PR pe care si-a infiintat-o dupa retragerea din presa. Tinara mama a marturisit unor apropiati ca a programat conceperea lui Alexandru in timpul prizonieratului de cosmar din Irak: "Am descoperit atunci ca, daca mor - si eram convinsa ca am sa mor - , nu las nimic in urma mea si asta ma chinuia ingrozitor. Dupa eliberare, am decis ca asta e primul lucru pe care am sa il fac, un copil, si am reusit `cu brio`".

Basescu a "fentat" nunta. Poate vine macar la botez

Ziarista a facut nunta cu iubitul sau anul acesta, in august, cind era deja insarcinata, la petrecerea de la Crowne Plaza neparticipind, insa, in mod inexplicabil, presedintele Traian Basescu, desi acesta fusese invitat si acceptase, mai inainte, sa mearga la nunta lui Miscoci. Marie Jeanne a asteptat un raspuns de la seful statului zile-n sir fara ca acesta sa vina, fie si sub forma unui refuz politicos, consolindu-se cu prezenta celebrului interpret Al Bano si a celor mai apropiati prieteni si colegi.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.