Dupa ce i s-a respins dosarul de adoptie din motive religioase si a aflat ca nu mai poate face copii

Mihaela Radulescu duce o lupta continua cu sine pentru a se autodepasi: face televiziune, radio, presa scrisa, actorie si, mai nou, isi pune la incercare talentul de regizor, intr-un prim scenariu, de comedie romantica, unde viseaza sa-l aiba in rolul principal pe Johnny Depp, pe care l-a si intervievat, de altfel, pe langa alte zeci de personalitati.

Innebunita dupa baietelul sau, Ayan, care ii da desteptarea in fiecare dimineata, Mihaela spune ca isi mai doreste un copil, desi dosarul de adoptie din Asia i-a fost respins, pe considerente religioase. Totusi, vedeta este dispusa sa apeleze la fertilizarea in vitro sau, daca nici asa nu va avea sorti de izbanda, va mai incerca sa adopte. In ciuda asa-zisului "razboi" dintre ea si Andreea Marin, Mihaela declara ca apreciaza la vedeta de la TVR "puterea de a zambi si de a merge mai departe, dupa toate loviturile incasate".

O personalitate care devine tot mai completa o data cu trecerea anilor, Mihaela Radulescu, face de toate: prezinta emisiuni la TV si la radio, scrie, joaca in filme, se implica in actiuni caritabile si, mai nou, face demersuri pentru a-si materializa inca un vis, acela de a fi regizor. Dupa ce l-a intervievat pe Johnny Depp, spune ca si-ar dori sa-l aiba in rolul principal din primul proiect regizat chiar de ea, o comedie romantica. De unde gaseste puterea de a le face pe toate? Din indemnul venit din partea lui Ayan, care o trezeste in fiecare dimineata, spunandu-i: "Desteptarea, Mama, la munca!"

Stiu ca "Fall Down Dead", filmul in care ai jucat in State, va avea premiera acolo in luna martie, anul viitor. In Romania cand o sa apara? Ti-e teama de eventualele critici?

Cu siguranta va avea o premiera si in Romania, pentru ca intamplarea a facut sa joace si o a doua romanca in acest film, Monica Barladeanu, si chiar producatorii au avut revelatia asta dupa ce ne-au distribuit in film, astfel incat au decis sa faca si o premiera romaneasca. Nu e sigur ca va fi in luna martie, astept si eu vesti si va tin la curent. Nu mi-e frica de critici, daca vin de la persoane avizate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.