Relatia clujencei Gabriela Irimia, componenta trupei "Cheeky Girls", cu parlamentarul Lembit Opik a starnit nu doar mania fostei logodnice a politicianului, ci si dezaprobarea colegilor de partid ai acestuia.
Potrivit cotidianului "The Guardian", gestul lui Opik de a-si parasi iubita, pe prezentatoarea tv Sian Lloyd, pentru Gabriela e una dintre cele mai proaste miscari pe care excentricul personaj le putea face din punct de vedere politic, considerand-o un mare deserviciu adus partidului sau. "Ieri, liberal-democratii si-au cimentat reputatia de partid care se lupta sa fie luat in serios, dupa ce Lembit Opik a anuntat ca are o relatie cu jumatatea duo-ului de kitsch "Cheeky Girls".

Gemenele Irimia au devenit celebre gratie melodiei "Cheeky Song", votata drept cea mai proasta din toate timpurile, iar acum Opik se pregateste si el pentru un record similar, dar in politica", ironizeaza publicatia britanica idila romancei cu politicianul.
Gabby, cum e alintata cantareata, si iubitul ei s-au cunoscut pe data de 13 octombrie.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.