Am vazut, in treacat, in timp ce un coleg se plimba cu telecomanda pe diverse posturi tv, niste secvente de la "Tradati in dragoste". Erau niste secvente dramatice, era o confruntare intre doua doamne, cea inselata si cea cu care respectiva fusese tradusa, era cu lovituri de posete si cu cuvinte grele si era, mai cu seama, cu lacrimi. Multe lacrimi. Ceea ce, in conditiile in care toata lumea stie ca protagonistii emisiunii cu pricina sint niste simpli figuranti, angajati si platiti cu sume gen 200 de euro, ca sa mimeze cuplul, adulterul, indignarea si diverse alte stari, mi se pare cel putin ciudat.

Adica, OK, iei 200 de euro ca sa te prefaci inselata si sa faci circul de rigoare, dar de aici pina la o participare asa de intensa e cale lunga. Ce ma gindesc: ori lacrimile doamnei "inselate" sint consecinta unui casting foarte dur, ori bietei femei chiar i s-a-ntimplat, la un moment dat, asa ceva in viata reala si a empatizat atit de tare cu situatia, incit nu si-a mai putut retine hohotele de plins.

Cotidianul

Sursa: CotidianulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.