Atmosfera de sarbatori le prieste surorilor Andreea si Cristina Marin. Concertul sustinut de Banica jr vineri seara la Sala Palatului le-a rezervat o surpriza multora dintre spectatorii care au observat ca insotitorul Cristinei Marin era nimeni altul decat Cove, asistentul Zanei Surprizelor.

Dupa ce la sfarsitul anului trecut Zana Surprizelor s-a casatorit cu Stefan Banica jr, in iarna aceasta pare ca a venit randul mezinei sa-si gaseasca linistea alaturi de barbatul iubit. Dupa ce au dansat la concertul lui Banica jr, alaturi de Andreea Marin si de soacra acesteia, Sanda Liteanu, Cristina si Cove s-au plimbat mana in mana pe Calea Victoriei. Contactat telefonic, Cove ne-a declarat ca are o relatie strict amicala cu sora Andreei Marin: "O cunosc pe Cristina de sase ani. Nu am facut decat sa o conduc pana la masina care era parcata ceva mai departe".

DANSAM IN FAMILIE

Cert este ca la concertul lui Banica de vineri seara, Cove a fost singurul musafir acceptat in familia Andreei Marin. Zana Surprizelor chicotea incantata si dansa in scaun, impreuna cu sora ei si Cove, in timp ce sotul ei Stefan Banica jr aducea in pragul isteriei cei peste 5.000 de spectatori prezenti in prima seara de concert la Sala Palatului. Spiritul de gasca s-a incins pe melodia "Veta", cand surorile Marin au dansat sincron in aplauzele lui Cove.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.