In mod marturisit, uneori, creatorii de moda iau peste picior snobismul si spiritul de turma cu care damele bine urmeaza tot ce li se dicteaza, indiferent cit de ridicol ar fi.

Ultima scrinteala care s-a lansat pe piata e ca nu se mai poarta ciorapi. Chiar daca porti o fusta cit o jumatate de batista, trebuie sa apari pe la evenimente mondene in turloaiele goale, riscind ca membrele sa-ti fie "ornate" rapid cu o pojghita de gheata! Cum era de asteptat, doamnele show-bizului s-au conformat, chiar daca efectul este caraghios si nu inspira decit neglijenta sau pauperitate.

Ileana Pescariu este un exemplu elocvent. La toate prezentarile si evenimentele mondene, ex-sotia lui Dinu Pescariu, vine imbracata elegant, adecvat cu evenimentul, dar fara ciorapi. Are picioare destul de butucanoase, iar lipsa ciorapului ii confera un aer de tarancuta care nu are bani sa-si cumpere o pereche de strampi.

Desi stilul acesta n-o avantajeaza deloc, se lauda pe la televizor ca se imbraca modern! Rita Muresan a adoptat si ea moda fara ciorapi, numai ca poarta rochii lungi si privelistea nu este atit de dizgratioasa. Andreea Banica face parte dintre vedetele cele mai prost imbracate din Romania. Acum, de cind cu aceasta moda, blonda vine cu fuste extrem de scurte, fara ciorapi, cu sandalute de vara si, evident, dirdiind de frig. E normal, cind afara e cam racoare, dar, deh, ce nu face Andreea ca sa fie la moda. Julia, de la Esentza, a adoptat si ea, fulgerator, stilul fara ciorapi si apare in haina de blana, purtind doar pantofii pe piciorul gol. Ne intrebam si noi, ca omu`: Oare, chiloti o fi avind? Extravaganta cum o stim e posibil sa nu aiba. Andreea Raicu a trecut si ea la acest stil vestimentar. La toate evenimentele mondene apare cu gambele dezgolite. Daca pe un podium de prezentare o aparitie fara dres e obisnuita, parca, in zilele geroase de iarna e penibil sa circuli, contrar sloganului basescian, "ca vara", chiar daca ai sofer la scara.

Pe Andreea nu o deranjeaza ca lumea chicoteste in jurul ei ci, dimpotriva, se lauda ca este o femeie moderna! Fetele de la Trident apar, la unison, fara ciorapi. Dupa ce si-au expus protuberantele posterioare, acum isi etaleaza vitejeste, picioarele. E drept ca sint bronzate si lucioase dar, parca, un dres ar da o nota de eleganta in plus.Asteptam cu interes moda cu capul ras. Sau moda cu dinti maro.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.